Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!❤️

 

A koronavírus – járvány okozta rendkívüli helyzetben , sajnos nincs lehetőség a mindennapi személyes találkozásra, élmények gyűjtésére, tapasztalat szerzésre, együtt játszásra!

Annak érdekében, hogy kicsit megkönnyítsük a hétköznapokat hétfőtől (2020. 03. 23.-tól) olyan játékos tevékenységformákat, élményszerzési lehetőségeket szeretnének ajánlani minden csoportban az óvó nénik, amelyeket maguk is játszanának, mesélnének, énekelnének az óvodában!

Az ajánlásokban természetesen figyelembe veszik a gyermekek életkorát, valamint azt, hogy azok könnyen elkészíthetőek és mindenki által alkalmazható feladatok legyenek!

FŐ SZEMPONT: A JÁTÉKOSSÁG!! MINDENT JÁTSZVA A GYERMEKEK ÉRDEKLŐDÉSÉHEZ, FIGYELMÉHEZ IGAZODVA VÉGEZZÜNK! SEMMI NEM KÖTELEZŐ CSAK JÁTÉK!

AZ ÓVODA NEM  ISKOLA, A FELADATOKRA NINCS SEMMI IDŐKORLÁT! AZ EGÉSZ NAP ,HÉT FOLYAMÁN MEGVALÓSÍTHATÓK, AKÁR TÖBBSZÖR IS!

Ez a helyzet most nekünk is új, de igyekszünk minden nap a legjobb tudásunk szerint küldeni az óvodai témahétnek megfelelő ajánlásokat!
-Mindennél fontosabb az első feladat!
Mindenki nagyon vigyázzon a Szeretteire és Magára!

A mielőbbi találkozás reményében, üdvözlettel: az óvoda dolgozói

❤️